Összes vélemény

Vélemények szűrése értékelések szerint:

* * * * *  Hiánypótló
* * * *  Közelít a tökéleteshez
* * *  Tűrhető
* *  Végig olvastam, nem nagy szám
*  Használhatatlan

kurva jó

Tökéletes esszenciája mindennek, amit a testépítésről tudni kell! Ez alapján bátran neki lehet állni a testépítő életmódnak! Csak így tovább! Köszönöm!

kurva jóAndrás
Nagyon jó, használható

Tökéletes, minden levan írva benne ami fontos, érthetően, lényegre töröen.

Nagyon jó, használható Gábor
Szuper!

Kíváló, hasznos tudnivalók tárháza! Aki komolyan veszi a testépítést mindenképpen olvassa el.

Szuper!Krisztina
nagyon hasznos olvasmány

Már viszonylag régóta sportolok rendszeresen,de csak nemrégiben döntöttem el,hogy a táplálkozás és a sport kombinálásával megpróbálom kihozni magamból a legtöbbet.Súlyzós gyakorlatok után kutattam az oldalon,mikor ráakadtam a könyvre és egy szusszra el is olvastam.A leírtak alapján állítottam össze az étrendemet és az edzéstervemet is,az eredmények pedig már egy hét után látszottak,határozottan formálódott a testem és még fogytam is pedig nincs rajtam súlyfelesleg,tehát nem vártam ilyen gyors eredményt.
Az étrendnek köszönhetően sokkal energikusabb vagyok,mindenkinek csak ajánlani tudom.
Egyetlen apróságot jegyeznék meg,hogy elég férfiakra szabott, nyilván ők a célcsoport,egy 55-60kgos nőnek azért mások az igényei,mint egy 80-100kgos férfinek,de ez csak egy ki osztás szorzás kérdése:-)

nagyon hasznos olvasmányOrsolya
Abszolút hasznos volt, köszönöm!

Rég olvastam úgy, hogy amellett, hogy tanuljak is az olvasottakból, közben remekül szórakozzak is. Hasznos volt az egész, megérte elolvasni. Többször csalt mosolyt az arcomra, jó a szövege, bírom nagyon! Köszönöm az edzés, táplálkozás terveket!

Abszolút hasznos volt, köszönöm!Anita
Összeszedett, hiánypótló mű.

Nagyon hasznos kiadvány. Sok tévhitet rakott rendbe nálam. Kiváló útmutatások vannak benne (pl. edzésterv, zsírvesztés tekintetében, etc.).
Időm, és anyagi forrásaim sajnos nincsenek ahhoz, hogy elmenjek edzőterembe, de sok olyan hasznos útmutatás van benne, ami alapján akár otthon is tudja magát, aki szeretné, edzeni. Több ilyen jellegű kötet volt már a kezemben, de ebben tényleg benne van minden összefoglalva.

Összeszedett, hiánypótló mű.Németi Balázs
Kurvajó

A stílus utánozhatatlan

Kurvajó Ancsi
A LEGJOBB!!!

Csakis superlativusokban lehet róla beszélni. Hihetetlen változás állt be az egész életemben. Soha eddig eszembe se jutott h elolvassam egy-egy termék tápértékét. Elképesztő ráébredni h milyen szinten mérgezik az embereket 🙁 Nektek nagyon nagyon köszönöm, hatalmas segítséget jelent a könyv számomra!!!!

A LEGJOBB!!!Kriszti
Okos,olvasmányos,telitalálat a könyv.

Mindenkinek,aki tenni szeretne az egészsége érdekében el kell olvasnia. Köszönöm a lehetőséget,nekem sokat segített. Nagyon sokat.

Okos,olvasmányos,telitalálat a könyv.T
Szuper könyv!

Szuper könyv!

Szuper könyv!Levente