Értékelés: 4-es (Közelít a tökéleteshez)

kurva jó

Tökéletes esszenciája mindennek, amit a testépítésről tudni kell! Ez alapján bátran neki lehet állni a testépítő életmódnak! Csak így tovább! Köszönöm!

kurva jóAndrás
Nagyon jó, használható

Tökéletes, minden levan írva benne ami fontos, érthetően, lényegre töröen.

Nagyon jó, használható Gábor
nagyon hasznos olvasmány

Már viszonylag régóta sportolok rendszeresen,de csak nemrégiben döntöttem el,hogy a táplálkozás és a sport kombinálásával megpróbálom kihozni magamból a legtöbbet.Súlyzós gyakorlatok után kutattam az oldalon,mikor ráakadtam a könyvre és egy szusszra el is olvastam.A leírtak alapján állítottam össze az étrendemet és az edzéstervemet is,az eredmények pedig már egy hét után látszottak,határozottan formálódott a testem és még fogytam is pedig nincs rajtam súlyfelesleg,tehát nem vártam ilyen gyors eredményt.
Az étrendnek köszönhetően sokkal energikusabb vagyok,mindenkinek csak ajánlani tudom.
Egyetlen apróságot jegyeznék meg,hogy elég férfiakra szabott, nyilván ők a célcsoport,egy 55-60kgos nőnek azért mások az igényei,mint egy 80-100kgos férfinek,de ez csak egy ki osztás szorzás kérdése:-)

nagyon hasznos olvasmányOrsolya
Abszolút hasznos volt, köszönöm!

Rég olvastam úgy, hogy amellett, hogy tanuljak is az olvasottakból, közben remekül szórakozzak is. Hasznos volt az egész, megérte elolvasni. Többször csalt mosolyt az arcomra, jó a szövege, bírom nagyon! Köszönöm az edzés, táplálkozás terveket!

Abszolút hasznos volt, köszönöm!Anita
Nekem tetszett

Szerintem jó kis olvasmány. Sok hasznos információt meg lehet tudni. Csak ajánlani tudom.

Nekem tetszettÁdám
kezdők számára kötelező olvasmány

Kezdőként nagyon hasznos volt számomra, mert rengeteget tanultam belőle. Tele volt új információkkal. Megtudtam, hogy a helyes étrend mennyire fontos, korábban nem fektettem rá ekkora hangsúlyt. A tanácsokat, a megfelelő étrendet követve én is belekezdtem a testépítésbe.

kezdők számára kötelező olvasmányAdrienn
Nagyon élvezetes olvasmány, sokat nevettem rajta. Tartalmilag nagyon jó, érthető, követhető.

Mindenképpen ki fogom próbálni a hasznos tanácsokat , de hogy tényleg működik e azt majd az idő megmondja.

Nagyon élvezetes olvasmány, sokat nevettem rajta. Tartalmilag nagyon jó, érthető, követhető.Dorina
hasznos olvasmány

Szerintem egy nagyon jo kis könyv 8 eltöltöt èv a súlyok világában is azt kell mondanom hogy találtam ujdonságot a könyvben

hasznos olvasmány Zsolt
hasznos olvasmány

A stílusa nem egy nőegyleti teadálutánra való, de a tartalma miatt érdemes ettől eltekinteni 🙂 nekem házi feladat volt elolvasni, de meg is fogom fogadni a tanácsait. Amúgy is jobb izzadó fickókat nézni súlyzózás közben, mint riszáló menopauzás nőket zumbán 😀

hasznos olvasmányÁgnes
Nagy segítség az életmódváltásban!

Sok évnyi – ugyan megszakításokkal teli – edzés után, kicsit tudatosabban szerettem volna csinálni mind az edzésmunkát, mind az étkezést és ehhez nagyon jó iránymutatásként szolgál! Köszönöm!

Nagy segítség az életmódváltásban!Gábor